Podžupana

Apr  2017 13

Podžupanov kotiček 2017/3

Spoštovane občanke in cenjeni občani,

zmaga in pokal sta ponovno na Jesenicah! Iskrene čestitke vsem v ekipi HDD SIJ Acroni Jesenice za osvojitev 35 naslova državnih prvakov v hokeju na ledu. Včerajšnja zmaga je spodbuda za nadaljnji razvoj jeseniškega hokeja na ledu, je potrditev, da na Jesenicah igrajo prvaki. Ekipa je na ledeni ploskvi pokazala, da so predanost, nepopustljiva gorenjska trma ter trdo delo osnove uspeha in hkrati resnično utelešenje našega mesta. Mesto in ljudje s srcem! Zahvalil bi se tudi navijačem, ki so se združili v rdeči barvi in z glasnim navijanjem pomagali naši ekipi do končne zmage.

Šport je dejavnost, ki bogati kakovost posameznikovega življenja, zaradi svojih učinkov pa pomembno vpliva na družbo zato je področje športa v naši lokalni skupnosti prioriteta v okviru področja ''Kakovost življenja''. Ustvarjanje prijaznega športnega okolja ostaja pomembno načelo Občine Jesenice. Z gradnjo in vzdrževanjem lokalno pomembnih športnih objektov in površin za šport ter z zagotavljanjem sredstev v Letnem programu za šport športnikom nudimo priložnosti, da skozi šport dosežejo velike stvari.

Še enkrat iskrene čestitke za osvojeno novo zvezdico!

Prebrano 944 krat Zadnja sprememba Četrtek, 13. April 2017, 12:41
Miha Rebolj

Podžupan pomaga županu pri njegovem delu ter opravlja posamezne naloge iz njegove pristojnosti, za katere je pooblaščen.

Ostale informacije.

E-pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.