Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Obveščamo, da se jutri, 6. 3. 2019, začenja gradnja otroškega igrišča pri Mladinskem centru Jesenice na Ulici Viktorja Kejžarja 22. Vse uporabnike parkirišča pri Mladinskem centru Jesenice zato vljudno prosimo, da od jutri od 7. ure svojih vozil naprej ne parkirajo na tamkajšnjem parkirišču, okoliškim prebivalcem pa se že vnaprej zahvaljujemo za razumevanje.

Obveščamo, da je bil na javnem razpisu za prosto delovno mesto direktorja javnega zavoda Gasilsko reševalna služba Jesenice, ki je bil dne 31/1-2019 objavljen na spletnih straneh Občine Jesenice ter Zavoda RS za zaposlovanje, kandidat izbran.


ŽUPAN
Blaž Račič

Namen ogleda Pustnega karnevala je bil, da so mladostniki in odrasle osebe z različnimi oblikami invalidnosti koristno preživeli prosti čas, spodbujanje k razvoju šeg in navad naših krajev, širjenje socialne mreže in druženje, pridobivanje novih izkušenj v različnih okoljih in situacijah, razbremenitev družine, spodbujanje k medsebojnemu sodelovanju in razvijanju ustvarjalnosti, možnost za doseganje uspeha in uveljavljanje na pozitiven način ter s tem možnost za dvig samopodobe.

Celotno poročilo si preberite v spodaj priloženem dokumentu.

Uporabne povezave