Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

feb  2014 06

Motena oskrba z električno energijo na Gorenjskem zaradi vremenskih razmer

Četrtek, 6.2.2014, stanje ob 10ih

V pretekli noči so zaradi podrtih dreves in lomljenja daljnovodov nastale nove okvare na distribucijskem omrežju Elektra Gorenjska. Brez električne energije so tako danes, v četrtek, 6. 2. 2014, številna področja na Gorenjskem, in sicer na področju Kranja v vaseh Nemilje, Lajše, Jamnik, na področju Škofje Loke in v Poljanski dolini, na področju Radovljice v krajih med Lancovim do Podnarta, prav tako je motena oskrba na Jesenicah ter na Javorniku. Prekinjena oskrba z električno energijo je tudi v vaseh proti Bohinju, na področju Srednje vasi proti Pokljuki, na področju Tržiča v krajih od Zvirč do Zadrage in v vaseh na širšem področju Preddvora ter dolina Kokre proti Jezerskem.

Na distribucijskem omrežju Elektra Gorenjska je ob poročanem času motena oziroma prekinjena oskrba z električno energijo približno 3.500 odjemalcem.

Vse razpoložljive ekipe na terenu se v izredno nevarnih razmerah neprestano trudijo odpravljati napake, da bi v čim krajšem možnem času odjemalce zopet oskrbeli z električno energijo.

Opozarjamo, da bo do prekinitev in motenj pri oskrbi z električno energijo prihajalo tudi v prihodnjih urah in dneh, saj bo zaradi spreminjajočih se vremenskih razmer še več dreves poškodovalo daljnovodne povezave na posameznih lokacijah na Gorenjskem.

O aktualnih informacijah vas bomo sproti obveščali, spremljajte nas tudi na www.elektro-gorenjska.si oziroma zavihku za medije:

Dodatne informacije:

mag. Renata Križnar,

Služba za korporativno komuniciranje

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

04 20 83 684

Prebrano 4179 krat Nazadnje urejano na četrtek, 06 februar 2014 11:53

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave