Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

avg 2013 21

Razpis za najem telovadnice Osnovne šole Poldeta Stražišarja Jesenice v šolskem letu 2013/2014

Na podlagi Odloka o uporabi športnih objektov v lasti Občine Jesenice in subvencionirani ceni najema za izvajalce letnega programa športa (Ur. l. RS št. 92/2012) objavlja Osnovna šola Poldeta Stražišarja Jesenice

Razpis za najem telovadnice Osnovne šole Poldeta Stražišarja Jesenice v šolskem letu 2013/2014

1. člen

Predmet razpisa je telovadnica OŠ Poldeta Stražišarja Jesenice s pripadajočimi toaletnimi prostori in slačilnicami.

2. člen

Telovadnico je možno najeti od ponedeljka do petka od 17. do 22. ure ter v soboto in nedeljo od 8. do 22. ure. Kadar se v telovadnici odvijajo dejavnosti šole, najem ni mogoč. V primeru izvajanja dejavnosti šole se šola posebej dogovori z najemnikom telovadnice.

3. člen

Vlagatelji se na razpis prijavijo s pisno prijavo najkasneje v petnajstih (15) dneh po objavi razpisa. V prijavi vlagatelji navedejo:

  • naziv vlagatelja (pravne osebe tudi ime in priimek zakonitega zastopnika),
  • polni naslov vlagatelja,
  • elektronski naslov vlagatelja,
  • želeni termin koriščenja telovadnice,
  • število ur tedenskega najema in
  • morebitne opombe.

4. člen

Cenik najema telovadnice je oblikovan na podlagi cenitvenega poročila in je objavljen na spletnih straneh šole. Cenik vsakoletno potrdi pristojni organ šole po predhodnem soglasju župana.

Izvajalci letnega programa športa v Občini Jesenice, ki izvajajo športne programe, s katerimi se uresničuje javni interes v športnih objektih, ki so v lasti Občine Jesenice, so upravičeni do plačila subvencionirane cene najema športnega objekta.

5. člen

Prednostno pravico uporabe pri najemu oziroma pri uporabi športnega objekta imajo prijavitelji po vrstnem redu, kot ga določa 4. člen Odloka o uporabi športnih objektov v lasti Občine Jesenice in subvencionirani ceni najema za izvajalce letnega programa športa (Ur. l. RS št. 92/2012).

Poleg v prejšnjem odstavku navedenih prioritet se upošteva tudi starostna kategorija uporabnikov (prednost najema oz. uporabe imajo otroci in mladina do 18 let).

Usklajevanja najemnikov se opravijo sporazumno. V primeru, da do sporazumne uskladitve ne pride, odloči strokovna služba Občine Jesenice.

Gregor Skumavc
ravnatelj

Priloge:

Prebrano 3397 krat Nazadnje urejano na sreda, 21 avgust 2013 15:53

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave