Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
feb  2018 22

Na Občini Jesenice z delovanjem pričenja pisarna državnega svetnika Bogomirja Vnučca

Jesenice, 22. 2. 2018 – Jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger se je danes srečal z državnim svetnikom Bogomirjem Vnučcem. Ta bo za zainteresirano javnost enkrat mesečno dosegljiv tudi v prostorih Občine Jesenice.

Župan občine Jesenice Tomaž Tom Mencinger se je danes srečal z državnim svetnikom Bogomirjem Vnučcem, ki je bil kot predstavnik lokalnih interesov izbran v volilni enoti št. 10, v katero spada tudi Občina Jesenice. Med vljudnostnim obiskom sta se župan in državni svetnik dogovorila tudi o brezplačni uporabi prostorov Občine Jesenice za delo državnega svetnika.  

 

Z marcem tako na Občini Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice (v prostorih Kabineta župana), z delovanjem začne pisarna državnega svetnika Bogomirja Vnučca, ki bo v pisarni dosegljiv vsako tretjo sredo v mesecu, med 15. in 16. uro. V pisarni bo opravljal razgovore s predstavniki občin, volivci in drugo zainteresirano javnostjo, za katere je sicer dosegljiv tudi preko telefonske številke (01) 478 97 99 ali elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Državni svetnik je sicer delo državnega svetnika pričel na 1. konstitutivni seji Državnega sveta RS dne 12. 12. 2017, kot predstavnik lokalnih interesov pa zastopa interese občin iz volilne enote št. 10, v katero poleg Jesenic spadajo tudi občine Bled, Bohinj, Kranjska Gora, Radovljica, Žirovnica in Gorje.

Prebrano 1948 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 26 februar 2018 11:55