Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

feb  2017 20

Možnosti povezovanja na področju mladinskega sodelovanja - mesto Nagold

Občina Jesenice je že več kot 25 let pobratena z mestom Nagold, ki se nahaja v nemški pokrajini Baden Wuerttemberg. Mesto ima okoli 20.000 prebivalcev in se nahaja le 45 km od Suttgarta. Čudovita pokrajina na vstopu v Črni gozd, s številnimi kolesarskimi in drugimi zanimivimi tematskimi potmi, nudi obilje rekreativne zabave. Nedaleč od mesta je tudi univerzitetno središče Tuebingen, v katerem je gostoval tudi Primož Trubar.
V vseh teh letih je Občina Jesenice navezala z mestom Nagold poslovne in prijateljske vezi, zlasti na področju kulture, glasbe in fotografije.

Pred kratkim pa nam je mesto Nagold ponudilo še dodatno možnost povezovanja in sicer na področju mladinskega sodelovanja. Želijo nas vključiti v projekt sodelovanja, ki ga vodi Mladinski center Nagold. Menimo, da je to odlična možnost za mlade, starost  20+  s stalnim prebivališčem v občini Jesenice, ki si želijo pridobiti izkušnje v mednarodnem okolju, si ustvariti novo socialno mrežo in dodatno izpopolniti nemški jezik.

Več o samem projektu si kandidati lahko preberejo v dokumentu v priponki. Pogoji niso zahtevni: zahtevana starost 20+, osnovno znanje nemščine, veselje do občasnega dela v gostinskem lokalu centra in popoldansko varstvo manjših otrok ter potrdilo o nekaznovanju.

Za več informacij prosimo, da nas kontaktirate na telefon 58 69 289 (Občina Jesenice, Oddelek za gospodarstvo), ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in sicer do 24.2.2017.

Korajža velja!

Prebrano 2728 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 20 februar 2017 14:27

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave