Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

okt 2016 06

Tudi na Plavžu so krajanom z najlepšimi cvetlicami podelili priznanja

Tudi na Plavžu so krajanom z najlepšimi cvetlicami podelili priznanja Andraž Sodja

Krajevna skupnost Plavž tako kot občina Jesenice že vrsto let podeljuje priznanja krajanom, na vrtovih, balkonih in terasah katerih se bohoti najlepše cvetje.


Tudi v krajevni skupnosti Plavž so pripravili izbor najlepših cvetličnih zasaditev na balkonih, terasah in vrtovih njihovih stanovalcev. Priznanja in nagrade sta podeljevala Albina Seršen in župan Tomaž Tom Mencinger, ki se je tudi krajanom Plavža zahvalil za njihov prispevek k cvetju v Mestu jekla in cvetja.


Nagrade so sicer podelili kar 33 krajanom, ki so se s svojimi cvetlicami posebej izkazali. To so bili Jolanda Rupnik, Angela Aleš, Anamarija Dijak, Marija Trček, Vinko Lavtižar, Milica Šebjanič, Marija Gril, Maja Trinkhaus, Lidija Dečman, Anamarija Lakota, Minka Klemenc, Stanislava Lah, Alojz Vavtar, Darja Svenšek, Kristina Demšar, Mehmed Trako, Milja Ilič, Melva Omanović, Hankuša Adrović, Vika Novak Rebolj, Bejisa Hamzić, Milana Bunčić, Lasnik Pesjak, Zdenka Geršak, Jožica Kupljenik, Breda Kunšič, Elica Serafimova, Nesiha Mehmedović, Mirjana Šavs, Darja Langus, Nada Terseglav, Dragica Dornik in Simo Majdančević.


Komisija krajevne skupnosti v sestavi Albina Seršen, Marija Jazbinšek, Marjanca Ambrož in Žiga Pretnar si je zasaditve ogledala v juniju, avgustu in septembru 2016.

Prebrano 3084 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 19 oktober 2020 14:06

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave