Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
mar  2016 23

Vabilo na podjetniške delavnice in podjetniško kavico

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vljudno vabi, da se udeležite aprilskega sklopa delavnic z naslednjimi podjetniškimi temami:

»OGLAŠEVANJE IN PROMOCIJA NA SPLETU ZA 0 EUR«

Splet omogoča tudi manjšim podjetjem, da z majhnimi stroški ali celo brez stroškov promovirajo svoje izdelke in storitve. Prisotnost na spletu in v družbenim medijih postaja stvar podjetniške higiene. Kateri mediji in katera orodja ima podjetnik na voljo, da lahko promovira svoje podjetje na spletu brezplačno ali z minimalni stroški? Kako oceniti, kateri mediji in orodja so primerni prav za vašo dejavnost in ponudbo? Na vsa zastavljena vprašanja vam bomo odgovorili na delavnici, ki bo organizirana v sredo, dne 13.4.2016, od 10:00 – 13:30 ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajal g. Blaž Branc, podjetnik, sociolog, kreativec, specialist na področju marketinga, predavatelj in trener.

»5 ZLATIH PRODAJNIH PRIJEMOV ZA HITRO POVEČANJE PRODAJE«

Delavnica se osredotoča na učinkovite prijeme, ki bodo povečali učinkovitost vaše prodaje. Ti prijemi so 1) Prodajna miselna naravnanost, 2) Proaktivna prodaja, 3) Uporaba Paretovega pravila, 3) ABC segmentacija kupcev, 4) Prepoznavanje cenovne občutljivosti kupca in 5) Nagovarjanje kupčevih vrednot. Cilj delavnice je, da udeleženci povečajo učinkovitost prodajnih aktivnosti in s tem prodaje, preokvirijo vsa negativna prepričanja o prodaji ter pripravijo prodajni načrt za leto 2016. Udeležba je primerna za samostojne podjetnike, direktorje, vodje prodaje in prodajnike. Delavnica bo organizirana v ponedeljek, dne 18.4.2016, od 10:00 – 13:30 ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajal g. Blaž Branc, podjetnik, sociolog, kreativec, specialist na področju marketinga, predavatelj in trener.

V času izvajanja navedenih delavnic boste lahko pridobili informacije o postopku registracije s.p.-ja ali d.o.o.-ja ter o splošnih aktivnostih VEM točke Razvojne agencije Zgornje Gorenjske.

Udeležba je brezplačna, saj delavnice financirajo občine Kranjska Gora, Jesenice, Gorje, Žirovnica, Radovljica in Bohinj. Vašo prijavo potrdite na telefonski števillki 04/581-34-13 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V prijavi navedite ime, priimek, občino prebivališča in telefonsko številko.

Vljudno vabljeni!

Prebrano 2377 krat Nazadnje urejano na četrtek, 24 marec 2016 18:09