Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jan  2016 15

Obvestilo o javni razgrnitvi Novelacije občinskega razvojnega programa 2011 - 2025

Občinski razvojni program 2011–2025 (ORP) je temeljni strateški dokument občine, ki opredeljuje vizijo razvoja Občine Jesenice do leta 2025, strateške cilje v tem obdobju, prioritete ter programe in projekte, ki so potrebni za uresničevanje strateških ciljev, in je bil sprejet na 11. seji Občinskega sveta, dne 27.10.2011.

Kljub temu, da gre za dolgoročni strateški dokument, ga je potrebno zaradi sprememb, ki vplivajo na njegovo izvajanje, spremljati in v primeru večjih odstopanj tudi uskladiti z novonastalim stanjem tako na področju družbeno gospodarskih gibanj, kot na področjih novih potreb in  razpoložljivih možnosti v lokalni skupnosti.

V samem procesu priprave novelacije dokumenta smo že poskušali vključiti večino sprememb in predlogov strokovne javnosti, vendar pa menimo, da je za dokončno pripravo tega dokumenta potreben tudi konsenz široke javnosti, torej večine občanov, zato dokument dajemo v javno razgrnitev, ki bo trajala od 15. januarja do 1. februarja 2016.

Gradivo – Novelacija občinskega razvojnega programa 2011 – 2025 je na voljo na spletni strani Občine Jesenice (www.jesenice.si) v priloženih dokumentih, v sprejemni pisarni Občine Jesenice in na sedežih vseh Krajevnih skupnosti, kjer lahko vaše pripombe podate pisno, oziroma jih posredujete po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V primeru dodatnih vprašanj, le ta lahko posredujete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

TOMAŽ TOM MENCINGER
Župan

 

Prebrano 3614 krat Nazadnje urejano na sreda, 27 januar 2016 14:14

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave