Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

avg 2015 04

Obvestilo o začetku investicijskih vzdrževalnih del na vročevodni povezavi v bližini občinske stavbe

Jutri, 5. 8. 2015, bo ENOS OTE, koncesionar za oskrbo s toploto na območju občine Jesenice, pričel z investicijskimi vzdrževalnimi deli na vročevodni povezavi v bližini Občine in Pošte Jesenice, in sicer med jaškom pri občinski stavbi, mimo bencinske postaje Petrol in do Srednje šole Jesenice.

Zaradi dotrajanosti in dimenzijske neustreznosti cevi se bodo le-te nadomestile z novimi, predizoliranimi cevmi manjše dimenzije, izdelali se bodo tudi novi, ustreznejši razdelilci za posamezne odcepe oz. priklope. Zaradi izvajanja del in potrebnega skladiščnega prostora bo izvajalec začasno zaprl parkirni prostor na vzhodnem delu občinske stavbe oz. levi parkirni prostor ob uvozu z glavne ceste.

Zaradi nemotene izvedbe del vse stranke Občine Jesenice in Pošte Jesenice ter morebitne druge uporabnike tega parkirišča prosijo, da za čas izvajanja del, tj. predvidoma 2-3 tedne, uporabljajo le parkirni prostor pod Občino Jesenice (spodnje parkirišče). Vsa dela se bodo sicer izvajala v betonski kineti pod zemljo, zato cestni promet na nobenem delu ne bo oviran.

Prebrano 1598 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave