Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

apr  2011 08

Prednostna lista dodeljevanja neprofitnih stanovanj v najem

Na podlagi 24. člena Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (Ur.l. RS štev. 14/2004 in spremembe) in v skladu z Javnim razpisom za oddajo neprofitnih stanovanj v najem, ki je bil objavljen 16.07.2010 v prilogi Gorenjskega glasa za občino Jesenice; JESENICE – OBČINSKE NOVICE, Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice, župan Občine Jesenice, Tomaž Tom Mencinger objavlja

Prednostno listo dodeljevanja neprofitnih stanovanj v najem

Prednostno listo, si lahko ogledate v priloženem dokumentu.

Prebrano 7562 krat Nazadnje urejano na petek, 08 april 2011 10:15

2 komentarji

  • Komentiraj povezavo 0, 09.09.2013 14:34 od Občina jesenice

    Spoštovani,

    Občina Jesenice oddaja neprofitna stanovanja upravičencem iz lestvice, po vrsti in sicer glede na razpoložljivost stanovanj. Glede na to, da ste 4.članska družina, vam pripada stanovanje površine od 55-65 m2, vendar pa po razpisu iz leta 2012 še nismo oddali nobenega tovrstnega stanovanja, saj se nobeno ni izpraznilo.

    Vaša uvrščenost na lestvico pomeni, da izpolnjujete pogoje za dodelitev neprofitnega stanovanja v najem ali bo do dodelitve dejansko prišlo pa je odvisno, kot že rečeno, od razpoložljivosti le-teh. Ko in če boste prišli na vrsto za dodelitev, vas bomo pisno pozvali na ogled stanovanja, vsekakor pa vsem upravičencem priporočamo, da si tudi sami rešujejo svojo stanovanjsko vprašanje, dodelitev po razpisu preko Občine Jesenice je le ena izmed možnosti.

    Prijavi
  • Komentiraj povezavo 0, 04.09.2013 11:18 od Jasmina

    Mene zanima kdaj točno bomo izvedeli kdaj bomo dobili in ali sploh bomo dobili stanovanje z raspisa- dodeljevanja neprofitnih stanovanj v najem,smo pa 4-članska družina ?
    Hvala za razumevanje

    Prijavi

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave