Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
feb  2015 02

JEKO-IN d.o.o. Jesenice z novim direktorjem

Minuli teden je Svet ustanoviteljev JEKO-IN d.o.o. Jesenice potrdil novega direktorja javnega komunalnega podjetja JEKO-IN d.o.o. Jesenice. S 1. februarjem je vodstvo podjetja prevzel Uroš Bučar.

Za izvedbo postopka imenovanja direktorja podjetja JEKO-IN d.o.o. Jesenice je bila decembra lani imenovana razpisna komisija v sestavi 5 članov. Glede na lastništvo podjetja JEKO-IN d.o.o. Jesenice so bili trije člani razpisne komisije imenovani s strani Občine Jesenice, dva člana pa s strani Občine Žirovnica. Na objavljen javni razpis za prosto delovno mesto direktorja se je v roku prijavilo 12 kandidatov, vendar je razpisna komisija ob odpiranju vlog ugotovila, da je bilo od tega 7 vlog nepopolnih. Na podlagi razgovora z ostalimi kandidati je razpisna komisija pripravila predlog kandidata in ga posredovala v potrditev Svetu ustanoviteljev JEKO-IN d.o.o. Jesenice, ki ga kot predstavnika lastnic podjetja sestavljata župana občin Jesenice in Žirovnica, Tomaž Tom Mencinger in Leopold Pogačar. Župana sta se sicer odločila, da imen prijavljenih kandidatov do končnega predloga ne želita poznati in sta izbiro najustreznejšega v celoti prepustila razpisni komisiji. Ta je izbrala in v potrditev predlagala Uroša Bučarja, ki ga je Svet ustanoviteljev v četrtek, 29. januarja 2015, tudi potrdil za novega direktorja podjetja JEKO-IN d.o.o. Jesenice za naslednja štiri leta.

Uroš Bučar, sicer Jeseničan, ki je bil že prej zaposlen v podjetju JEKO-IN d.o.o. Jesenice, je svojo funkcijo direktorja podjetja nastopil s 1. februarjem.

Prebrano 3146 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 20 julij 2020 15:17