Skok na osrednjo vsebino

Novice

V ponedeljek so v sklopu Evropskega tedna mobilnosti predstavniki Občine Jesenice, Zavoda za šport Jesenice in Zdravstvenovzgojnega centra Zdravstvenega doma Jesenice v Kolpernu organizirali delavnico z naslovom »Ostanimo mobilni«, ki je bila namenjena starostnikom. Starejši so namreč vse večja skupina prebivalcev, ki je v prometu udeležena v različnih vlogah. Starejši so lahko pešci, kolesarji, avtomobilisti, ali pa uporabljajo prevozna sredstva, ki jih upravljajo drugi, npr. javni prevoz. Organizatorji so v delavnici želeli posebej izpostaviti njihovo odvisnost od kakovostne infrastrukture za hojo in kolesarjenje ter spremljajočih storitev, ki jim bodo omogočale udobno življenje z manjšo uporabo avtomobila v vsakdanjem življenju.

KRAJEVNA SKUPNOST SAVA
Pod gozdom 2
4270 JESENICE               

            V   A   B   I   L   O


Zadnji teden v septembru praznuje krajevna skupnost SAVA svoj praznik, ki je posvečen spominu na prve omembe naselja Sava v letu 1538.

Letos bomo praznik obeležili s prireditvami v dneh od  24. do 29. septembra:

V PONEDELJEK, 24. septembra 2018:
ob 9.00 uri:

  • odprti balinarski turnir trojic za Memorial Draga Tarmana - na balinišču v Bazi.

V SOBOTO, 29. septembra 2018:
ob 9.00 uri:

  • pohod čez Dole na Pristavo (od kopališča na Ukovi do Doma Pristava);

ob 11.30 uri:

  • družabno srečanje na Pristavi z družabnimi igrami. Za razvedrilo in ples bo igral ansambel »Ex trio 3«.

 

Organizirali bomo tudi prevoz. Prijave za prevoz sprejemamo na telefonski številki: 031/787-363 (Darka Rebolj). Za vse udeležence bo na voljo tudi brezplačna malica.

Udeležba na prireditvah je na lastno odgovornost.

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite na prireditvah, vsem krajanom krajevne skupnosti Sava pa čestitamo ob prazniku!


      Predsednica Sveta krajevne
      skupnosti Sava
      TINA REPOVŽ

 

Uporabne povezave