Skok na osrednjo vsebino

Novice

feb  2013 15

Zavod za šport: razpis bowling lige v okviru športnih iger

Zavod za šport Jesenice in Bowling klub Jesenice razpisujeta ligo v bowlingu. Liga bo vključena v sistem športnih iger, če se jo bodo udeležile vsaj 3 ekipe, ki letos že nastopajo na katerem izmed tekmovanj v športnih igrah Jesenic.

Za prva tri mesta ekipe prejmejo pokale, za prvo mesto ekipa prejme potovanje na morje za 3 nočitve, ki ga podarja agencija RELAX…

Igralni dan: Torek od 19:00 ure dalje (prvi dve tekmi ob 19:00, drugi dve ob 20:00…). Vsaka ekipa bo na igralni dan odigrala en dvoboj.

Pričetek: Torek 26.2.2013

Sestanek vodij ekip: Ponedeljek 25.2.2013 ob 20:00 uri v Bowling klubu Jesenice, kjer se bomo dogovorili o poteku tekmovanja.

Startnina 60 € / ekipo

Prijave:

Sprejemamo prijave ekip, edina omejitev je, da igralec ni registriran pri bowling zvezi Slovenije. Prijave sprejemamo na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051 685 240. Navesti je potrebno ime in priimek vodje ekipe, ime ekipe, ter kontaktne podatke. Do pričetka prve tekme v ligi pa je potrebno oddati tudi spisek igralcev celotne ekipe.

Predvidevamo da se bo liga zaključila najkasneje konec meseca aprila.

Pravila:

  • Tekmuje se ekipno, ekipo lahko prijavi maksimalno 7 igralcev.
  • Tekma bo potekala tako, da bodo na dveh stezah po štirje tekmovalci vsake ekipe vrgli vsak po 10 serij na stezo (20 serij na posameznika).
  • Točkovanje: za zmago v dvoboju - 1 točka, za zmago ekipno (tisti ki ima skupno več podrtih kegljev) - 4 točke. Na vsaki tekmi se v vsakem primeru podeli 8 točk, teoretično je izid lahko tudi izenačen 4 : 4. Na koncu lige zmaga ekipa z največjim številom točk, če je izid izenačen se gleda medsebojna tekma, če pa je tudi ta izenačena pa se gleda katera ekipa je za večje število točk premagala nasledje uvrščeno.
  • Pred vsako tekmo je potrebno oddati spisek 4ih tekmovalcev po vrstnem redu. Prvi iz ekipe A tekmuje proti prvemu iz ekipe B, drugi proti drugemu …
  • Pred vsako tekmo je 10 min ogrevanja, Sistem tekmovanja bo odvisen od števila prijavljenih ekip, v primeru 6 ekip ali več bo sistem enokrožen.
Prebrano 4227 krat Nazadnje urejano na torek, 19 februar 2013 15:00

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave