Novice

Feb  2018 14

Novice iz BSC Kranj: Gorenjska, gremo gor #16

BSC Kranj je regionalna razvojna agencija, ki že od leta 1995 deluje kot povezovalni člen med regionalno in nacionalno ravnjo.  Sodelujejo z občinami, podjetji, območnimi obrtno-podjetniškimi zbornicami, nevladnimi organizacijami, ministrstvi in ostalimi državnimi organi. Spodbujajo razvoj gorenjske regije, ki vključuje 18 občin, med drugim tudi občino Jesenice.

V nadaljevanju objavljamo del njihovih aktualnih e-novic.


Na Regionalni razvojni agenciji Gorenjske smo pripravili in izdali predstavitveni bilten o naši regiji in agenciji, ki smo ga naslovili Gorenjska – tu želim živeti, delati in se igrati. V njem pišemo tudi o tem, da smo v zadnjih desetih letih sodelovali v 66 projektih, s 411 partnerji iz 35 evropskih držav.
Več…


BSC Kranj je v okviru projekta e-MOTICON konec januarja 2018 na temo širjenja in upravljanja e-mobilne infrastrukture gostil 33 partnerjev in opazovalcev iz 5 držav alpskega območja. Dogodek je bil razdeljen na tri dele: sestanek partnerjev, popoldanski dogodek odprt za javnost ter predstavitev e-TRAIL pilota in e-car-sharing sistema.
Več…


Vas zanima kadrovsko štipendiranje v podjetju? Razmišljate o tem, da bi pridobili sofinanciranje kadrovskih štipendij? Vabimo vas na informativni regijski dogodek v okviru projekta Regijska štipendijska shema Gorenjska, na katerem bomo predstavili možnosti sofinanciranja kadrovskih štipendij. Dogodek bo potekal v torek, 19. 12. 2017.
Več…


Regionalna razvojna agencija Gorenjske v okviru projektov PEACE_Alps in STEPPING v sodelovanju z Združenjem slovensko-lihtenštajnskega prijateljstva organizira ZELENI ALPSKI DAN, povezujoč dogodek med slovenskimi in lihtenštajnskimi podjetji s področja energetike in financ, ki bo potekal 16. 2. 2018 na Bledu.
Več…


 

Prebrano 171 krat Zadnja sprememba Sreda, 14. Februar 2018, 17:18

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave