Novice

Nov  2017 17

Novice iz BSC Kranj: Gorenjska, gremo gor #13

BSC Kranj je regionalna razvojna agencija, ki že od leta 1995 deluje kot povezovalni člen med regionalno in nacionalno ravnjo.  Sodelujejo z občinami, podjetji, območnimi obrtno-podjetniškimi zbornicami, nevladnimi organizacijami, ministrstvi in ostalimi državnimi organi. Spodbujajo razvoj gorenjske regije, ki vključuje 18 občin, med drugim tudi občino Jesenice.

V nadaljevanju objavljamo del njihovih aktualnih e-novic.


Predsednik Razvojnega sveta gorenjske regije Stanislav Bobnar in minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek sta podpisala prvi Dogovor za razvoj gorenjske regije. Med slovenskimi regijami sta dogovor prvi podpisali Gorenjska in Osrednja Slovenija. Za sofinanciranje projektov s sklenjenim Dogovorom v našo regijo prihaja 11 mio evrov.
Več…


V organizaciji Inštituta za javno zdravje, Območne enote Kranj, je v začetku oktobra v prostorih Večgeneracijskega centra Gorenjske v Kranju potekal regijski posvet z naslovom Dolgoživa družba - pomemben izziv in priložnost tudi za Gorenjsko. Velika udeležba na dogodku, ki se ga je udeležila tudi jeseniška podžupanja Vera Pintar, kaže na aktualnost tematike in potrebnost nadaljnjega povezovanja.
Več…


Iščemo nova sodelavca, pomočnika vodje projektov za področje Tehnološkega razvoja, podjetništva in inovativnosti. Kandidati vlogi priložite življenjepis, dokazila o izobrazbi, izpolnjevanju pogojev ter reference o dosedanjem delu. Prednost imajo kandidati z izkušnjami na področju podjetniškega svetovanja ter poznavanja EU projektov.
Več…


Prebrano 497 krat Zadnja sprememba Torek, 15. Maj 2018, 08:58

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave