Novice

Sep  2017 14

Novice iz BSC Kranj: Gorenjska, gremo gor #11

BSC Kranj je regionalna razvojna agencija, ki že od leta 1995 deluje kot povezovalni člen med regionalno in nacionalno ravnjo.  Sodelujejo z občinami, podjetji, območnimi obrtno-podjetniškimi zbornicami, nevladnimi organizacijami, ministrstvi in ostalimi državnimi organi. Spodbujajo razvoj gorenjske regije, ki vključuje 18 občin, med drugim tudi občino Jesenice.

V nadaljevanju objavljamo del njihovih aktualnih e-novic.


Na 13. seji Razvojnega sveta gorenjske regije in Sveta gorenjske regije so člani potrdili vsebino ter vrednostno in časovno dinamiko izvedbe projektov, ki jih je v okviru teritorialnega razvojnega dialoga med regijo in državo predlagala država. Projekti so predmet podpisa prvega Dogovora za razvoj gorenjske regije.


Projekt PEACE_Alps, ki spodbuja izvajanje trajnostih energetskih načrtov in vseh drugih energetskih konceptov, podprtih s strani lokalnih skupnosti, vabi organizacije s področja programa Območje Alp k izmenjavi znanja z mednarodnimi strokovnimi partnerji projekta PEACE_Alps. Rok za prijavo je 30. september, več informacij pa dobite tukaj.


Aktualni razpisi

Prebrano 467 krat Zadnja sprememba 0, 14.09.2017 09:36

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave