Skok na osrednjo vsebino

Novice

apr  2017 19

Medobčinsko tekmovanje "Kaj veš o prometu?"

V petek, 14.4.2017, je na Osnovni šoli Prežihovega Voranca Jesenice, potekalo medobčinsko tekmovanje "Kaj veš o prometu?", ki ga je organiziral Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Jesenice, v sodelovanju z Osnovno šolo Prežihovega Voranca Jesenice.

Medobčinsko Tekmovanje »Kaj veš o prometu«, je  dodatna spodbuda otrokom za učenje prometnih pravil, razvijanje spretnosti in pravilne vožnje v prometu. So tradicionalna oblika preventivnih akcij za kolesarje, ki potekajo od ravni šol do mednarodne ravni. Na tekmovanju »Kaj veš o prometu?« sodelujejo učenci od 5. do 9. razreda osnovne šole s kolesi. Sestavljeno je iz preverjanja teoretičnega znanja prometnih predpisov, spretnostne vožnje na poligonu ter praktične vožnje v dejanskem prometu.

V letošnjem šolskem letu je v okviru tekmovanja sodelovalo 17 učencev in sicer iz OŠ 16. decembra Mojstrana, OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora, OŠ Koroška Bela, OŠ Prežihovega Voranca , OŠ Žirovnica in iz OŠ Toneta Čufarja Jesenice.

Rezultati tekmovanja:

  1. mesto: Armin Šahinovič OŠ Prežihovega Voranca Jesenice
  2. mesto: Jan Nemeček OŠ 16. december Mojstrana
  3. mesto: Rok Okorn, OŠ Žirovnica

Najboljši tekmovalec se bo udeležil državnega tekmovanja.

Sponzorji in donatorji tekmovanja so:

  1. SIJ ELEKTRODE
  2. ALPETOUR d.o.o.
  3. BIZJAK ALEKSANDER D.O.O
  4. ENOS d.o.o.
  5. GAJ LES d.o.o.
  6. JEKO-IN d.o.o.
  7. RAJH COM d.o.o.
  8. ZAJŠEK D.O.O.
  9. ZAVAROVALNICA TRIGLAV
  10. INTEGRAL AVTO D.O.O.

Ob tej priliki se je zahvaljujemo vsem sponzorjem in donatorjem, ki so s svojo pomočjo pripomogli h krasnem razpoloženju in stimulaciji otrok na tekmovanju, saj so bile nagrade res krasne, otroci pa presrečni.

Prebrano 3752 krat Nazadnje urejano na sreda, 19 april 2017 13:40

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave