Skok na osrednjo vsebino

Novice

apr  2011 26

Akcija ''Mesec narcis 2011 na Jesenicah''

Narcise Narcise foto: Iztok Novak

V mesecu maju, ko na travnikih pod Golico zacvetijo narcise - po domače ključavnice, bomo na območju občine Jesenice izvedli že drugo marketinško akcijo »Mesec narcis na Jesenicah«.

Z marketinško akcijo želimo povečati prepoznavnost Jesenic, ne le kot nekdanjega industrijskega mesta, pač pa zaradi izjemnih naravnih danostih, ki krasijo območje naše občine. Naj narcise preplavijo tudi mesto - izložbe, šole in prireditvene prostore, časopise, dogodke, radijske oddaje …

Vabimo vas, da se naši akciji pridružite tudi vi. Akcija bo potekala od 1. maja do 31. maja 2011, ko se bo zaključila s prireditvijo v Kolpernu na Stari Savi.

Slogan »Mesec narcis na Jesenicah« in turistični logotip se bosta uporabljala pri vseh aktivnostih v mesecu maju. V Turistično informacijskem centru Jesenice bodo na voljo tudi samolepilne nalepke v obliki narcis.

Opis in fotografije vaših aktivnosti, s katerimi boste prispevali k lepši podobi Jesenic, nam prosimo pošljite v prvi polovici meseca maja (najkasneje do 15/5/2011), in sicer na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Kontaktna oseba Aleksandra Orel z Oddelka za gospodarstvo Občine Jesenice je na voljo tudi na tel. št. 04 58 69 266.   

Z lepimi pozdravi,
župan občine Jesenice, Tomaž Tom Mencinger

Prebrano 5019 krat Nazadnje urejano na sreda, 11 maj 2011 15:40

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave