Skok na osrednjo vsebino

Novice

nov  2015 10

Obnovili otroško igrišče ŽIV ŽAV v Centru II

Zaposleni na Območni enoti Kranj Zavarovalnice Triglav so v okviru korporativnega prostovoljstva v sodelovanju z Občino Jesenice poskrbeli za novo podobo otroškega igrišča ŽIV ŽAV v Centru II na Jesenicah. Z barvami so osvežili tamkajšnja igrala, v novo podobo z rožicami pa so odeli tudi hiško z zračnikom podzemnih garaž, ki stoji na igrišču.

V Zavarovalnici Triglav družbeno odgovornost že vrsto let prepoznavajo kot eno svojih temeljnih vrednot, zato si na različne načine prizadevajo vračati v okolje, v katerem delujejo. Korporativno prostovoljstvo zaposlenih je eden od načinov, s katerim želijo vplivati na boljšo kakovost življenja posameznikov v lokalnih okoljih. Ob koncu preteklega tedna so zaposleni kranjske območne enote Zavarovalnice Triglav, med katerimi jih je bila večina s Predstavništva Jesenice, zavihali rokave in poskrbeli za novo podobo otroškega igrišča ŽIV ŽAV v Centru II na Jesenicah. Otroška igrala so prebarvali z živahnimi odtenki, novo podobo pa je dobila tudi hiška z zračnikom podzemnih garaž, ki stoji na igrišču.

Za še več otoške radoživosti

Prostovoljni akciji so se z veseljem pridružile tudi marljive otroške roke. »Kaj je lepšega kot to, da pristopijo k tebi otroci in rečejo 'Jaz bi tudi rad delal',« se je spraševala direktorica kranjske območne enote Zavarovalnice Triglav Janka Planinc in dodala: »Več kot 20 prostovoljcev je dokaz, da zaposleni znamo stopiti skupaj in narediti nekaj koristnega za lokalno skupnost, katere del smo vsi. Vesela sem, da smo z našim delom in dobro voljo polepšali igrišče otrokom, na katerem bodo lahko v svoji brezskrbnosti in radoživosti še bolj uživali.« Predstavnik občine Jesenice Sašo Oblak se je prostovoljcem zahvalil za uspešno izpeljano akcijo in dejal, da je igrišče v novih barvah resnično zaživelo. Novo podobo jeseniškega igrišča ŽIV ŽAV so pohvalili tudi številni mimoidoči.

Prebrano 1646 krat Nazadnje urejano na četrtek, 12 november 2015 08:39

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave