Skok na osrednjo vsebino

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada

sep  2016 14

Vabljeni na javno razpravo “Mobilnost na delovnem mestu”

VABILO

“Mobilnost na delovnem mestu”

Javna razprava v sklopu priprave Celostne prometne strategije Občine Jesenice

V sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Jesenice (CPS Jesenice) vas vabimo na javno razpravo z naslovom “Mobilnost na delovnem mestu”, ki bo v torek, 20.9.2016, med 12.00 in 14.30 uro v Kolpernu, Fužinska cesta 2, 4270 Jesenice.

Celostna prometna strategija je strateški dokument, ki je namenjen reševanju izzivov občine na področju prometa. Gre za nov način razmišljanja, ki pomeni korak k bolj trajnostnemu načrtovanju prometa v občini. Celostna prometna strategija prispeva k doseganju ravnotežja med družbeno enakostjo, kakovostjo življenjskega okolja in uspešnostjo gospodarskega razvoja z iskanjem nabora ukrepov za izboljšanje možnosti za kolesarjenje, pešačenje, uporabo javnega potniškega prometa in ostalih vidikov trajnostne mobilnosti v občini.

Dnevni red:

  • 12:00 – 12:30 Uvod, predstavitev projekta
  • 12:30 – 14:30 Okrogla miza

Namen javne razprave je vse udeležence spodbuditi k razmišljanju o mobilnosti na delovnem mestu. V prvem delu okrogle mize bomo razpravljali o aktualnem stanju in načinu spodbujanja javnega potniškega prometa, koles in pešačenja v podjetjih ter drugih institucijah. V drugem delu pa bomo skupaj razmišljali, na kakšen način lahko izboljšamo učinkovitosti in kakovost trajnostne mobilnosti v Občini Jesenice.

Za več informacij se lahko obrnete tudi na Andraža Tolarja (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 04 5869339).

 

Prijazno vabljeni!

Prebrano 2394 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.